By: Jan | January 31, 2018

Nu är det kompletterat med sidor för bokning av webbdemos, vilka tjänster som erbjuds såsom utbildningar och konsultuppdrag.  

Category: Wedelroos 

Tags:

By: Jan | January 30, 2018

Wedelroos AB representerar Zoho som Alliance Partner i Sverige. Zoho växte kraftigt under förra året. Totalt ökade de omsättningen med ca 34% world-wide, anställde 1 000 personer (totalt ca 5 000 anställda) och lanserade 6 helt nya produkter/system. Som exempel är lösningen som de lanserade i höstas med Zoho One, där alla applikationer ingår, är kanonbra och mycket prisvärd.

Category: Zoho System 

Tags:

By: Jan | January 24, 2018

Utsedd till årets Software producer och årets Cloud system i Indien. 

Category: Uncategorized 

Tags:

By: Jan | January 17, 2018

Intressant att se fördelningen för att nå bra leads och nya affärer...personliga möten står för 47%, Sociala media för 22 och content marketing för 12% dvs dessa står för totalt ca 81%!! Det som många använder är telemarketing 5.5% (dvs dålig utdelning och irriterande...), Nyhetsbrev 4.1% (antagligen generella och ej kundanpassade), samt Pay-per-click typ google Adwords 4,4%. Det här kan man tolka som att stora pengar läggs på Telemarketing och Adwords/Facebook som är ganska allmänna och kostar mycket pengar, men ger ganska dåligt resultat om vi ser på kvaliteten på leads. Bättre således att satsa på Social Medier och bra verktyg för detta! Vi har detta vi Zoho Social Media system. KOntakt mig Jan Roos för mer information på jan.roos@wedelr...

Category: Uncategorized 

Tags:

By: Jan | January 16, 2018

Mer än 50 nya funktioner, mer 100 nya integrationer på Marketplace och tusentals nya kunder worldwide.


Se på några funktioner som hjälper er att sälja smartare, bättre och snabbare  

Category: Zoho System 

Tags: CRM 

By: Jan | January 12, 2018

Nu är det nya systemet lanserat för alla kunder

Kraftfullt och smidigt verktyg för email-kampanjer och nyhetsbrev.

By: Jan | December 20, 2017

En artikel jag läste i chef.se om hantera stress. Intressant att det ofta är mellanchefer som är mest stressade. Vad kan det bero på? Några punkter från arikeln:


Här är stressprofessorn mest harmoniska tips:

1) Ta djupa andetag

Stå inte i en kö, titta på klockan och muttra svordomar.

2) Acceptera situationen

Försök göra något bra av en situation du ändå inte kan ändra på.

3) Ta hand om kroppen

Ät ordentligt, sov dina timmar och försök aktivera kroppen mellan julborden.

4) Unna dig avkoppling

Det är helt okej att titta på TV och slöa lite grann. Ingen är nämligen perfekt.

5) Titta på saker utifrån

Är det massor med folk på stan – försök att skratta åt det absurda i situationen.

https://chef.se/stressprofessorn-5-tips-att-hitta-lugnet-jul/?utm_...

Category: Wedelroos 

Tags:

By: Jan | December 13, 2017

Läste igår en artikel som handlade om vad som är "hetast" inför år 2018. Tappade artikeln. Men det som jag tyckte var intressant och lite förvånande var att ett av de  hetaste områdena och ämnena inför 2018 var fortfarande "molnet" och inte AI eller BI. Tror det kan bero på att många fortfarande sitter med "gamla" system och lösningar dvs de har inte hängt med i utvecklingen. Tror därför att "Molnet lösningar" kommer att vara större och mer intressant än AI och BI under nästa år. AI kommer starkt men är i ett tidigt skede för att fungera fullt ut. 

Category: Zoho System 

Tags: CRM, Social Media 

By: Jan | December 12, 2017

"Google PlayStores bästa app för 2017" 

Den @GooglePlay bästa apps av 2017 är ute och Zoho Notebook valdes! Kolla in vinnarna här: http://Zoho.to/2AtoMnt #Bestof2017

Den är dessutom gratis och utan reklam.

Zoho Notes

Category: Zoho System 

Tags: Zoho, Notes 

By: Jan | November 28, 2017

Såg en mycket intressant artikel som jämförde funktionalitet och priser. Se länken . Funktionsmässigt är de nästan likvärdiga och Zoho har även bättre funktionalitet i många avseenden. Den största skillnaden är dock priset!  Som exempel: CRM Enterprise SF kostar $150/anv/mån och motsvarande för Zoho Enterprise är $35/anv/mån. Jag förstår att Zoho har så kraftig utveckling för alla sina system. Idag totalt 30 miljoner användare. Kontakta mig om ni vill ha mer info.  

Category: Zoho System 

Tags: CRM, Zoho, Certifierad Zoho 

next>>
Wedelroos Affärsutveckling AB | +46 (0)70 595 99 54 | info@wedelroos.se Copyright @ All Rights Reserved Vi reserverar oss för eventuella ändringar eller felaktigheter