Skip to main content
Wedelroos

Zoho Partner - nu i 9 år

Zoho Partner i Sverige och Norden

Vad är ZOHO Authorized Partner

Wedelroos är en Zoho Authorized Partner, främst i Sverige och Norden, som är en utvald representant för Zoho som godkänts av Zoho att representera Zoho och deras produkter som Partner. Vi är Zoho Partner främst i Sverige och Norden. Det är en kvalitetsstämpel och en verifiering av kunskap och erfarenhet. Det innebär att marknadsföra, sälja, utbilda och erbjuda konsulttjänster. Det innebär också att hjälpa kunder med lösningar, implementationer, rådgivning, lokalt stöd och utveckling. Att anlita en authorized partner innebär att ni får en effektiv hantering som underlättar för er övergång och start till Zoho och deras produkter.  Vi stödjer även kunder löpande efter uppstart.


Wedelroos har varit authorized partner i 9 år och är troligen den mest meriterade i Sverige och Norden inom CRM, ekonomisystem, projektstyrning, sälj och marknadslösningar och analys/ rapportering och konsulttjänster i kombination med ZOHOs system. 

Wedelroos AB är authorized Zoho partner i Sverige och Norden.

Wedelroos - Zoho Partner i Sverige

Om företaget Wedelroos AB

Wedelroos Affärsutveckling AB startade under år 2011, då grundaren Jan Roos slutade att arbeta med Advokatssystem. Målet var att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras genom bra och effektiva IT-system, kombinerat med den kunskap och erfarenhet jag besitter inom området. Speciellt inom Sälj-, Marknad, ekonomi och Analys. System skall vara SaaS-baserade, användarvänliga och kräva minimalt med programmering för att underhålla systemen och verksamheterna.


Uppstarten av företaget tog lite längre än tänkt, då det gällde att hitta rätt system, leverantör/er och bra lösningar i SaaS. Detta var från år 2012 och då var de flesta on-site installationer och inte i moln-baserade. Wedelroos blev partner och representerade lite olika system och leverantörer periodvis som partner/åf. Det var t ex Decision som hade IT-lösningar för stora företag, norskt IT-bolag med system för utbildning/skolor, norskt ERP-system som heter 24SevenOffice, Fortnox. WebCRM och Microsoft CRM Partner. Wedelroos var även Google Partner under en period och erbjöd då tjänster inom Google analytics och ads. Ingen av dessa tyckte, Jan, uppfyllde det han letade efter. För snart ca 9 år sedan upptäckte Jan systemet Zoho CRM och företaget Zoho med alla sina appar och lösningar. Han fastnade då för hela konceptet som Zoho representerade och gick helt i linje med hans önskemål och hur han arbetat tidigare i eget system.  Efter kontakt med Zoho partneransvarige så ville de teckna partnerkonttrakt med Wedelroos AB, efter genomgång av erfarenhet, kunskap och historia. Wedelroos blev snabbt Authorized Partner till Zoho i Sverige och Norden. Idag är Wedelroos helt fokuserad på Zoho och deras system och lösningar, som dessutom är mycket prisvärda jämfört med andra system.  

Vi försöker hålla ett Agilt*) arbetssätt för att få bra resultat och lösningar. Det innebär bl a att fokusera på lösningar och inte dokumentation och byråkrati. Samarbeta för att få fram de bästa resultaten. 


*) Se närmare om Agilt här Zoho - world headquarter (HQ)

Om ZOHO

ZOHO startade under år 1996 i Chennai i Indien. Det var 2 bröder och en kompis som startade företaget. I början på 2000-talet började omvandlingen till nuvarande verksamheter. Zoho Appar med t ex Zoho CRM, Zoho One är en av tre delar i Zoho verksamheter. Företaget ändrade namn till Zoho Corporation under år 2009. Sedan dess har det varit en ren succéhistoria med en fantastisk utveckling. Zoho har idag verksamhet över hela världen ca 180 länder, ca +50 olika appar/system varav många är förberedda för integration och ca 70 miljoner användare. Allt i en s.k. SaaS-miljö (bilden visar ZOHOs HQ i Chennai).


ZOHO har fått många priser och rönt stor uppskattning world-wide och har nu kontor i stora delar av världen. Just nu expanderar de en hel del i EU och ökar stödet på den lokala marknaden, vilket är bra för oss som Zoho Partner i Sverige och Norden. Detta leder till bra system och lösningar för våra kunder. 


Läs ZOHOs historia här

Om CEO Jan Roos
Ca 37 års erfarenhet av IT system & IT Projekt

Jan Roos är välmeriterad civilekonom som arbetat med IT-system, CRM, ERP, Affärsutveckling och styrning sedan år 1996. Detta både som anställd, partner och egen företagare. Jag har även 8 års erfarenhet som business controller och projektledare för IT-projekt i storföretag samt som lärare i Excel. Ni kan anlita Jan för uppdrag, utbildning, konsultationer och implementationer samt inom affärsutveckling, speciellt inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk styrning.  Totalt har Jan sålt och implementerat till ca 600 kunder. I sin bakgrund har Jan bl a varit framgångsrik ÅF för Hogia ABs affärsystem under ca 10 år, drivit upp eget (med kompanjon) affärs- och klientsystem för Advokater under ca 14 år, där vi blev marknadsledare i Sverige. Stor erfarenhet av Zohos system såsom ZOHO CRM, Zoho One, Zoho Analytics, Zoho CRM Plus, Zoho Marketing Automations, Zoho Sales Automations, Social, SalesIQ, Pagesence, Projekt, Desk, Recruite/HR, Inventory m fl.

IMPLEMENTERING AV SYSTEM

När ni beställer ett nytt Zoho system eller en uppgradering via Wedelroos AB kan vi hjälpa er, mot debitering/offert, att 

strukturera, anpassa och komma igång med systemen. 

UTBILDNING & KONSULTUPPDRAG


KONSULTUPPDRAG

Är ni befintliga Zoho kunder eller är intresserade att välja ett Zoho-system kan ni få hjälp i olika former. 

Det kan vara att göra förstudier (t ex önskemål, anpassningar, funktioner), lösa problem, göra analyser och 

förbättringar, ge lokal support m m. 

Som partner till Zoho är vi den lokala kontakten.

Skicka in era uppgifter så kan vi se på ert behov och era önskemål. Det går naturligtvis att kontakta direkt.


UTBILDNING

Ofta när man skaffar ett system eller har ett system kan det behövas utbildning för att på bästa sätt arbeta i systemen och förstå dem. Det kan även vara att lära sig och förstå hur ett system fungerar och vilka möjligheter det finns. Vi rekommenderar att vid ett nytt system eller en uppgradering allt ha minst ett tillfälle på plats hos er. Kompletterande utbildningar i mindre grupper kan därefter göras på distans.


AFFÄRSUTVECKLING

Generellt erbjuder Wedelroos AB och Jan Roos system och tjänster inom affärsutveckling. 

Det kan t ex gälla strategier, företagsutveckling, analyser och framtagning av rapporter och nyckeltal.