RAPPORTER & BUSINESS INTELLIGENCE

Skapa bra uppföljning och analyser av er verksamhet med smidiga verktyg.
ONLINE RAPPORTER ger er möjlighet att visuellt analysera er affärsdata. Skapa bra och förståeliga rapporter och dashboards. Skapa förutsättningar för bra affärsbeslut. Zoho Rapportsystem är ett fristående program som går att ansluta till vilken databas som helst. Det är också integrerat i alla Zohos olika system där det finns standardrapporter, anpassnings-möjligheter och frisående möjligheter att skapa proffsiga rapporter och följa upp er verksamhet med olika former av nyckeltal (KPI). Wedelroos är fokuserad på Zoho Rapporter inom Zohos system. Har ni andra önskemål får vi titta på det.

Vad är Zoho Rapporter?

Zoho Rapporter är en online rapportering och business intelligence tjänst/system som hjälper er att enkelt analysera er affärsdata, skapa kreativa och lättförståeliga rapporter & dash-boards som underlag för ett bra besluts-fattande. Det hjälper er att lätt skapa och dela kraftfulla rapporter på några minuter.

Ladda upp vilken data som helst

Ladda säkert upp kalkylark och andra tabb-baserade data (som CSV, TSV, XLS and HTML filer). Eller lägg till data direkt genom att använda ett 'Kalkylliknande' interface.


Hämta data från vilken applikation som helst

Hämta data från den hostade lösningen eller från in-house (hos er) och bakom er brandvägg. Det kan vara från affärssystem och från databaser för rapportering och analys. Och fler...


Visuell analys

Analysera visuellt och skapa insiktsfulla rapporter och dashboards med enkel 'drag-and-drop' interface.


Stor variation av rapportmöjligheter

Använda en mängd olika diagram, pivottabeller och tabellformer. Visa detaljer för att bygga insiktsfulla rapporter och dashboards.


Collaborativa analyser

Utveckla rapporter tillsammans med dina kollegor. Dela med varandra för bättre beslutsfattande.
Infoga rapporter överallt
Infoga era rapporter och dashboards på hemsidor, bloggar och andra applikationer/platser för en större täckning och presentation.


Omfattande utvecklingsplattform

ISVs och utvecklare kan använda den kraftfulla utveklingsplattformen för att skapa/integrera rapportering och analytiska möjligheter för användning i deras affärsapplikationer.


Hög säkerhet

Reglerat av 'Zoho Security Practices', inkluderat support för en säker krypterad Connection.

Testa kostnadsfritt - hämta här (EU)

Exempel på kunder som använder Zoho Reports (Källa: Zoho)

Wedelroos Affärsutveckling AB | +46 (0)70 595 99 54 | info@wedelroos.se Copyright @ All Rights Reserved Vi reserverar oss för eventuella ändringar eller felaktigheter